Чт, 13.12.2018, 14:51
Приветствую Вас Гість
Главная | Регистрация | Вход
Сайт "під каву"

Головна » Статті » Мои статьи

Прянощі

Прянощі.

- Гірчиця, розведена в молоці замість води, довше зберігається.

- Для овочевих соусів спочатку варяться овочі і лише вкінці варки можна додавати спеції. Тоді смак та аромат соусу буде насиченим та повним.

- Щавель легко замінити кропивою чи шпинатом з додаванням лимонної кислоти.

- Тим’ян надає стравам перцево-пряний смак. Він ідеально підходить до тушкованих та смажених м’ясних блюд, квасолі, перцю та баклажанів у невеликій кількості.

- Листя базиліка кладуть у страву за декілька хвилин до її готовності.

- Кардамон найкраще очистити від білої шкарлупи і розтовкти з цукром.

- Кожні прянощі потрібно зберігати окремо і міцно закривати кришкою. Брати їх потрібно сухими руками чи сухою ложечкою.


Категорія: Мои статьи | Додав: admin (03.06.2009)
Переглядів: 885 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гра
Онлайн Плеер
Калькулятор ОнЛайн
Перекладач ОнЛайн

Переводчик онлайн
с на
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Ваша улюблена кава:
Всього відповідей: 495
Друзья сайта
  • Життя та цікаві факти ЖИЗНЬ и ХАК

  • Кулінарні рецепти
  • Афери і Фокуси

  • Copyright MyCorp © 2018Безкоштовний хостинг uCoz