Сб, 18.11.2017, 11:31
Приветствую Вас Гість
Главная | Регистрация | Вход
Сайт "під каву"

Головна » Статті » Мои статьи

НАЙсмачніші сніданки

Найсмачніші сніданки

1. Канапе з полуницями (1-2 штуки)
- 1-2 скибочки чорного свіжого хліба (найкраще з муки крупного помолу)
- 1 ч. ложка сметани
- 2 ст. ложки домашнього м’якого сиру

- 1-2 гілочки кропу
- 2-3 великі полуниці
Змішайте сир зі сметаною та кропом і накладіть рівномірно цю суміш на скибку хліба, а поверх – наріжте вздовж полуниці (сіль не використовуйте!)


2. Омлет “Бабусин” (на 1-2 порції)
- 6-8 яєць
- 50-80 мл сметани
- 2-3 гілочки кропу та петрушки
- сіль
- 2-3 помідори
- 1 огірок
- 2-3 редиски
На розігріту сковорідку влийте сметану (ні масла, ні олії не потрібно!), зразу збийте туди яйця і ретельно перемішайте. Потім посоліть і додайте зелень. Омлет повинен готувати ся не більш ніж 5 хвилин, щоб не присмажувався. Викладіть омлет на плоску широку тарілку, наріжте кружальцями овочі і приступайте!


3. Сніданок солодкоїжки (на 1 порцію)
- 200 г домашнього м’якого сиру
- 1 жовток
- 1 стол. ложка цукру
- 1 жменя ізюму
- 1 жменя кураги
Сир з жовтком та цукром розтерти до однорідної маси, додати сухофрукти, можна за бажанням ще й горіхи.

4. Ситний сніданок (на 2 порції)
- 1 куряче філе
- 7 маленьких картоплин
- 1 середня морквина
- 100 мл томатного соку або 2 стол. ложки кетчупу
- 1 зубчик часнику
- зелень, сіль, чорний перець
Куряче філе розрізати на маленькі шматочки і обсмажити на сильному вогні до півготовності, додавши попередньо натертий часник, сіль, перець. Розрізати картопля на “мандаринові” дольки чи смужки і вкинути до курячого філе, натерти на друбному терку моркву. Все це залити водою (щоб овочі та м’ясо майже накрилися водою) і на маленькому вогні тушкувати до 20 хвилин. Потім перемішати, додати томат і ще 15-20 хвилин смажити.


5. Французькі гарячі бутерброди (на 2 порції)
- 2 скибки білого батону товщиною не менш ніж 3 см.
- 2 яйця
- кріп, зелена цибуля, сіль
- 1 стол. ложка масла
Розігрйте масло на сковороді, викладіть скибочки батона, попередньо вирізавши в них невеликі кружечки і збийте в них по 1 яйці. Посоліть і через 2 хвилини перекладіть бутерброд на інший бік, також витримайте 2-3 хвилини і посипте зверху кропом та подрібненою зеленою цибулею. Істи тільки гарячими!



Категорія: Мои статьи | Додав: admin (03.06.2009)
Переглядів: 944 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1  
tongue

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гра
Онлайн Плеер
Калькулятор ОнЛайн
Перекладач ОнЛайн

Переводчик онлайн
с на
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Ваша улюблена кава:
Всього відповідей: 495
Друзья сайта
  • Життя та цікаві факти ЖИЗНЬ и ХАК

  • Кулінарні рецепти
  • Афери і Фокуси

  • Copyright MyCorp © 2017Безкоштовний хостинг uCoz