Нд, 19.05.2024, 02:33
Приветствую Вас Гість
Главная | Регистрация | Вход
Сайт "під каву"

Головна » Статті » Гарячі рецепти приготування кави

Кава "Варшава"

Кава "Варшава"

кава мелена - 2-3 ч. ложки

вода - 200 г

молоко - 85 г

молоко топлене - 100 г

цукор

Спосіб приготування рецепту:

1 Молоко налийте в широкий плоский посуд, поставте в духовку, томіти молока, знімаючи пінку у міру освіти.

2 Зварите чорну каву чорна кава, процідите його, перелийте в каструлю, додайте топлене молоко і цукор. Знов доведіть каву до кипіння.

3 Перед подачею кави розлийте по чашках, зверху покладете гарячу молочну пінку і відразу подавайте.

Категорія: Гарячі рецепти приготування кави | Додав: admin (29.07.2009)
Переглядів: 2656 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гра
Онлайн Плеер
Калькулятор ОнЛайн
Перекладач ОнЛайн

Переводчик онлайн
с на
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Ваша улюблена кава:
Всього відповідей: 495
Друзья сайта
  • Життя та цікаві факти ЖИЗНЬ и ХАК

  • Кулінарні рецепти
  • Афери і Фокуси

  • Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz