Пн, 20.05.2024, 16:50
Приветствую Вас Гість
Главная | Регистрация | Вход
Сайт "під каву"

Головна » Статті » Гарячі рецепти приготування кави

Кава з апельсином

Рецепт на 4 персони

Інгредієнти:

60 мл гарячої кави

10 мл свіжих слівок

2 столові ложки цукру

1 чайна ложка апельсиновою цедри

15 мл апельсинового лікеру (Гран Марнье, Куантро, або ін.)

4 часточки апельсина (як гарнір)

Збийте вершки в мисці, додайте в них цукор і апельсинову цедру. Потримаєте в прохолодному місці 30 хвилин, поки вершки не загуснуть в мірі достатньою для того, щоб витримати часточку апельсина.Розлийте чорну каву по скляних кухлях і додайте в кожну по 2 столових ложки лікеру. Прикрасьте збитими вершками і часточкою апельсина. Відразу ж подавайте до столу.

Категорія: Гарячі рецепти приготування кави | Додав: admin (16.01.2009)
Переглядів: 1337 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гра
Онлайн Плеер
Калькулятор ОнЛайн
Перекладач ОнЛайн

Переводчик онлайн
с на
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Ваша улюблена кава:
Всього відповідей: 495
Друзья сайта
  • Життя та цікаві факти ЖИЗНЬ и ХАК

  • Кулінарні рецепти
  • Афери і Фокуси

  • Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz