Сб, 18.05.2024, 09:39
Приветствую Вас Гість
Главная | Регистрация | Вход
Сайт "під каву"

Головна » Статті » Кавові коктейлі та десерти

Пунш "Венеція"

Пунш "Венеція"

1 літр міцного чаю,

1 пакетик ванільного цукру,

1 лимон,

5 жовтків,

300 г цукру,

1/2 стакана рому.

Приготування:

Міцний чай з ванільним цукром і лимоном, порізаний на дрібні шматочки з цедрою (заздалегідь видаливши кісточки), поставити на вогонь в каструлі, закривши кришкою, і кілька разів закип'ятити. Жовтки з цукром збити віночком і, безперервно заважаючи, розбавити приготованим гарячим сподіваємося. Поставити каструлю з сумішшю на пару і уварити до густини. Зняти з вогню, остудити.

Категорія: Кавові коктейлі та десерти | Додав: admin (15.02.2009)
Переглядів: 1037 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гра
Онлайн Плеер
Калькулятор ОнЛайн
Перекладач ОнЛайн

Переводчик онлайн
с на
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Ваша улюблена кава:
Всього відповідей: 495
Друзья сайта
  • Життя та цікаві факти ЖИЗНЬ и ХАК

  • Кулінарні рецепти
  • Афери і Фокуси

  • Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz