Сб, 18.05.2024, 09:18
Приветствую Вас Гість
Главная | Регистрация | Вход
Сайт "під каву"

Головна » Статті » Кавові коктейлі та десерти

Кава по-алжирськи

Кава по-алжирськи

Кави - 4 г

Яєчний лікер - 2 мл

Вершки- 20 гр

Вода - 20 мл

Свіжозмелену каву насипати в кавоварку, залити холодною водою, довести до кипіння, зняти з вогню, потім дати ще раз скипіти. Кава повинна відстоюватися 2мін, після чого необхідно додати 1ч. ложку холодної води і поставити на 1 мін на вогонь. У товстостінний стакан влити порцію вершків, лікер і потім каву тонкою цівкою.

Категорія: Кавові коктейлі та десерти | Додав: admin (05.03.2009)
Переглядів: 1172 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гра
Онлайн Плеер
Калькулятор ОнЛайн
Перекладач ОнЛайн

Переводчик онлайн
с на
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Ваша улюблена кава:
Всього відповідей: 495
Друзья сайта
  • Життя та цікаві факти ЖИЗНЬ и ХАК

  • Кулінарні рецепти
  • Афери і Фокуси

  • Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz