Сб, 18.05.2024, 12:02
Приветствую Вас Гість
Главная | Регистрация | Вход
Сайт "під каву"

Головна » Статті » Кавові коктейлі та десерти

Кавове желе

Кавове желе

молоко - 0,4 літра,

охолоджена міцна кава без цукру - 0,4 літра,

цукор - 4 столових ложки,

желатин - 50 грам.

вершки

Половину желатину заливаємо невеликою кількістю молока, половину — кава і даємо настоятися. У каві за смаком додаємо цукор, потім, помішуючи, вливаємо желатин і прогріваємо до повного його розчинення. Розливаємо в чотири стакани, охолоджуємо і ставимо на 40 хвилин в холодильник. Коли кавове желе захолоне, так само готуємо молочне желе. Охолоджуємо, доливаємо в стакани з кавовим желе і знову ставимо застигати. Перед подачею -- залити вершками.

Категорія: Кавові коктейлі та десерти | Додав: admin (07.03.2009)
Переглядів: 1540 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гра
Онлайн Плеер
Калькулятор ОнЛайн
Перекладач ОнЛайн

Переводчик онлайн
с на
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Ваша улюблена кава:
Всього відповідей: 495
Друзья сайта
  • Життя та цікаві факти ЖИЗНЬ и ХАК

  • Кулінарні рецепти
  • Афери і Фокуси

  • Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz