Сб, 18.05.2024, 15:18
Приветствую Вас Гість
Главная | Регистрация | Вход
Сайт "під каву"

Головна » Статті » Кавові коктейлі та десерти

Кава "Офламерон"

Кава "Офламерон"

вода - 200 г

кави меленої - 2 ч. ложки

шампанське напівсолодке - 4 ч. ложки

ванільний цукор - 1/2 ч. ложки

Каву залийте теплою водою, нагрівайте на слабкому вогні. Як тільки підніметься піна, додайте шампанське без газу і ванільний цукор. Відразу ж зніміть каву з вогню, розлийте по чашках. За бажанням шампанське можна замінити абсентом.


Категорія: Кавові коктейлі та десерти | Додав: admin (15.03.2009)
Переглядів: 1332 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гра
Онлайн Плеер
Калькулятор ОнЛайн
Перекладач ОнЛайн

Переводчик онлайн
с на
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Ваша улюблена кава:
Всього відповідей: 495
Друзья сайта
  • Життя та цікаві факти ЖИЗНЬ и ХАК

  • Кулінарні рецепти
  • Афери і Фокуси

  • Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz