Сб, 18.05.2024, 12:02
Приветствую Вас Гість
Главная | Регистрация | Вход
Сайт "під каву"

Головна » Статті » Кавові коктейлі та десерти

Кавуся з безе + відео

Кавуся з безе

4 повних ч. ложки меленої кави,

0,4 л води,

1 білок сирого яйця,

4-8 шматочків рафінованого цукру,

2 ч. ложки цукрової пудри.

Зварити за смаком міцну чорну каву, процідити, покласти цукор і ще раз довести до кипіння. Розлити каву в чашки, зверху в кожну покласти збитий з цукровою пудрою в круту стійку піну білок сирого яйця. Чашки поставити в сильно нагріту духовку, щоб на білці утворилася золотиста скориночка, і відразу ж подати на стіл.

Категорія: Кавові коктейлі та десерти | Додав: admin (12.04.2009)
Переглядів: 1524 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гра
Онлайн Плеер
Калькулятор ОнЛайн
Перекладач ОнЛайн

Переводчик онлайн
с на
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Ваша улюблена кава:
Всього відповідей: 495
Друзья сайта
  • Життя та цікаві факти ЖИЗНЬ и ХАК

  • Кулінарні рецепти
  • Афери і Фокуси

  • Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz