Сб, 18.11.2017, 11:29
Приветствую Вас Гість
Главная | Регистрация | Вход
Сайт "під каву"

Головна » Статті » Кавові коктейлі та десерти

Пунш ванільний

Пунш ванільний

Інгредієнти:

- 40 г льоду,

- 30 мл лимонного соку (або розчин на 1 л води — 50 г лимонної кислоти), Цукровий сироп з вмістом 800 г цукру в 1 л:

- 50 мл цукрового сиропу,

- 60 мл ванільного лікеру,

- 40 мл нарзану,

- 30 г фруктів.

Для приготування холодного пуншу в келих або фужер ємкістю 250 мл покласти харчовий лід в кількості, вказаній в розкладці, віджати лимонний сік або влити розведену лимонну кислоту, цукровий сироп, лікер, коньяк, долити нарзан і добре перемішати. У келих покласти скибочку лимона, апельсина, свіжого або консервованого ананаса або інші фрукти. До пуншу подати соломинку. Загальний об'єм порції 250 мл.

Категорія: Кавові коктейлі та десерти | Додав: admin (03.06.2009)
Переглядів: 1191 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гра
Онлайн Плеер
Калькулятор ОнЛайн
Перекладач ОнЛайн

Переводчик онлайн
с на
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Ваша улюблена кава:
Всього відповідей: 495
Друзья сайта
  • Життя та цікаві факти ЖИЗНЬ и ХАК

  • Кулінарні рецепти
  • Афери і Фокуси

  • Copyright MyCorp © 2017Безкоштовний хостинг uCoz