Пунш «Таїті» Інгредієнти: - 1/2 л білого виноградного вина, - 1 л рому, - сік 6 апельсинів, 4 лимонів і 1 ананаса, - 1 цілий ананас, - 2 банани, - кориця, - мускатний горіх. Приготування В глибокому посуді змішати біле вино і ром. Додати сок апельсинів, лимонів і ананаса, а потім ананас і банани, нарізані кубиками і посипані невеликою кількістю порошку кориці і мускатного горіха. Замість свіжого ананаса можна використовувати 1 банку ананасного соку (1/2 л) і 1 банку ананасного соку (1/2 л) і 1 банку ананасного компоту (430 г). Приготований пунш витримати на холоді декілька годин і подати з шматочками харчового льоду в келиху ємкістю 250 мл.
|