Спосіб приготування: Збивати коньяк, лікер, сироп та жовток до однорідної маси, потім перелити все в охолоджений високий та вузький бокал і вкинути туди кавові зернятка.
Коктейль - десерт “Для коханої”
1 стол.ложка желатину виноград зелений та темний 1 склянки світлого виноградного соку 100 г білого вина цукор за смаком
Спосіб приготування: Желатин розвести у виноградному соці, додати вино. В склянки покласти декілька виноградин, залити частиною желе, дати застинути і так повторити ще один раз. Поставити це все застивати в холодильник на 2 годинки.
Потіште своїх жінок!!!
Коктейль “Під берізкою”
50 г горілки 150 г. березового соку 1 стол ложка лаймового чи лимонного соку 1 скибка лайму чи лимону 2 стол.ложки цукрового сиропу
Спосіб приготування: Все змішати у вузькому високому бокалі (як для шампанського), в який попереднього додати 4-5 кусків льоду та прикрасити бокал скибкою лайму чи лимону.
Коктейль “Самба”
50 г охолодженої розчинної кави 1 маленька щіпка кориці 5 г. ванільного цукру 25 г коньяку або рому 1 щіпка цукру-пудри
Спосіб приготування: Каву розчинну заварити, додавши попередньо корицю та ванільний цукор, охолодити. Потім додати коньяк чи ром, все перелити в плоский та широкий коктейльний бокал та обережно присипати всу цукром-пудрою.
Коктейль “Приманка”
100 г кокосового молока 50 г лікеру “Малібу” 50 г лікеру “Керолайнс” чи “Бейліз” 2-3 великі свіжі полуниці 2 стол.ложки вершкового чи ванільного морозива
Спосіб приготування: Всі інгредієнти змішати в блендері і подати з широкою трубочкою в глибокій креманці.
Смачного!!!
Коктейль “Східний”
100 г гранатового соку 1 маленький лайм 50 г текіли або горілки 2-3 кавових зерна 1 гілочка м’яти
Спосіб приготування: Всі інгредієнти змішати у високому стакані чи бокалі, попереньо додавши куски льоду, а під ними -- подрібнену гілочку м’яти та кавові зерна.
Коктейль “Дольче Віта”
100 г напівсолодкого світлого шампанського вина 100 г “Мартіні Б’янко” 1 середній апельсин 2-3 кружельця свіжого чи консервованого ананасу
Спосіб приготування: Апельсин почистити від шкірки, пошматувати і разом з ананасом та льодом змішати в блендері. Все виложити в широкий бокал для вина чи коньячницю, залити “Мартіні”, а вже перед подачею – шампанським вином.
Коктейль “Нокдаун”
50 г коньяку або бренді 50 г сливової настоянки чи лікеру 100 г темного виноградного соку
Спосіб приготування: Всі інгредієнти змішати і додати декілька кубиків льоду. Подавати в широкому стакані без ніжки і, звичайно, з кавою.
Смакуйте на здоров’я!!!
Коктейль “Чоловіче табу”
50 г міцно завареного та охолодженого м’ятного чаю 100 г напівсухого шампанського вина 1 чайна ложка коричневого цукру 1 лимон
Спосіб приготування: Заварити та охолодити м’ятний чай, додати вичавлений сік з лимону, коричневий цукор і все це змішати в блендері з великою кількістю льоду (50 / 50). Перед подачею добавити шампанське вино. Подати в плоскому та широкому бокалі.
Коктейль “Десерт самурая”
50 г грейпфрутового соку 50 г лимонного соку 50 г лимонного лікеру половина лайму 2 гілочки м’яти 1 щіпка кориці 1 десертна вишня
Спосіб приготування: М’яту, корицю, лимонний лікер та м’якоть половинки лайму перетерти, щоб вийшла однорідна суміш. Добавити лід, грейпфрутовий та лимонний соки, а також останній штрих – десертна вишенька. Подавати у плоскому та широкому бокалі.
Коктейль “Забаганка селянина”
100 г узвару із сухофруктів (чорнослив, курага, груші, яблука, не цукрувати) 50 г горілки 1 щіпка кориці 1 чайна ложка коричневого цукру
Спосіб приготування: Зварити узвар із сухофруктів без цукру з корицею, охолодити. В склянку насипати коричневий цукор і влити узвар з горілкою. Не розмішувати.
Коктейль “Чорний ангел”50 г лікеру “Старий Таллін” 25 г коньяку або бренді 50 г заварної кави (охолодженої) 50 г “Пепсі” або “Кока-коли” 2 кружельця ананасу
Спосіб приготування: Заварити, процідити та охолодити каву, налити у високу склянку з льодом. Додати лікер, коньяк, “Пепсі” чи “Кока-Колу”. Кружельцями ананасу прикрасити склянку.