Сб, 18.05.2024, 11:14
Приветствую Вас Гість
Главная | Регистрация | Вход
Сайт "під каву"

Головна » Статті » Кавові коктейлі та десерти

Спробуй це...
Коктейль “Запрошення до подорожі”

1 стол. ложка коньяку
2 стол ложки кавового лікеру
2 стол. ложки цукрового сиропу
2 стол. ложки вершків
1 жовток
2-3 кавових зернятка

Спосіб приготування:
Збивати коньяк, лікер, сироп та жовток до однорідної маси, потім перелити все в охолоджений високий та вузький бокал і вкинути туди кавові зернятка.


Коктейль - десерт “Для коханої”

1 стол.ложка желатину
виноград зелений та темний
1 склянки світлого виноградного соку
100 г білого вина
цукор за смаком

Спосіб приготування:
Желатин розвести у виноградному соці, додати вино. В склянки покласти декілька виноградин, залити частиною желе, дати застинути і так повторити ще один раз. Поставити це все застивати в холодильник на 2 годинки.

Потіште своїх жінок!!!



Коктейль “Під берізкою”

50 г горілки
150 г. березового соку
1 стол ложка лаймового чи лимонного соку
1 скибка лайму чи лимону
2 стол.ложки цукрового сиропу

Спосіб приготування:
Все змішати у вузькому високому бокалі (як для шампанського), в який попереднього додати 4-5 кусків льоду та прикрасити бокал скибкою лайму чи лимону.



Коктейль “Самба”

50 г охолодженої розчинної кави
1 маленька щіпка кориці
5 г. ванільного цукру
25 г коньяку або рому
1 щіпка цукру-пудри

Спосіб приготування:
Каву розчинну заварити, додавши попередньо корицю та ванільний цукор, охолодити. Потім додати коньяк чи ром, все перелити в плоский та широкий коктейльний бокал та обережно присипати всу цукром-пудрою.


Коктейль “Приманка”

100 г кокосового молока
50 г лікеру “Малібу”
50 г лікеру “Керолайнс” чи “Бейліз”
2-3 великі свіжі полуниці
2 стол.ложки вершкового чи ванільного морозива

Спосіб приготування:
Всі інгредієнти змішати в блендері і подати з широкою трубочкою в глибокій креманці.

Смачного!!!



Коктейль “Східний”

100 г гранатового соку
1 маленький лайм
50 г текіли або горілки
2-3 кавових зерна
1 гілочка м’яти

Спосіб приготування:
Всі інгредієнти змішати у високому стакані чи бокалі, попереньо додавши куски льоду, а під ними -- подрібнену гілочку м’яти та кавові зерна. 

null

Коктейль “Дольче Віта”

100 г напівсолодкого світлого шампанського вина
100 г “Мартіні Б’янко”
1 середній апельсин
2-3 кружельця свіжого чи консервованого ананасу

Спосіб приготування:
Апельсин почистити від шкірки, пошматувати і разом з ананасом та льодом змішати в блендері. Все виложити в широкий бокал для вина чи коньячницю, залити “Мартіні”, а вже перед подачею – шампанським вином.




Коктейль “Нокдаун”

50 г коньяку або бренді
50 г сливової настоянки чи лікеру
100 г темного виноградного соку

Спосіб приготування:
Всі інгредієнти змішати і додати декілька кубиків льоду. Подавати в широкому стакані без ніжки і, звичайно, з кавою.

Смакуйте на здоров’я!!!



Коктейль “Чоловіче табу”

50 г міцно завареного та охолодженого м’ятного чаю
100 г напівсухого шампанського вина
1 чайна ложка коричневого цукру
1 лимон

Спосіб приготування:
Заварити та охолодити м’ятний чай, додати вичавлений сік з лимону, коричневий цукор і все це змішати в блендері з великою кількістю льоду (50 / 50). Перед подачею добавити шампанське вино. Подати в плоскому та широкому бокалі.



Коктейль “Десерт самурая”

50 г грейпфрутового соку
50 г лимонного соку
50 г лимонного лікеру
половина лайму
2 гілочки м’яти
1 щіпка кориці
1 десертна вишня

Спосіб приготування:
М’яту, корицю, лимонний лікер та м’якоть половинки лайму перетерти, щоб вийшла однорідна суміш. Добавити лід, грейпфрутовий та лимонний соки, а також останній штрих – десертна вишенька. Подавати у плоскому та широкому бокалі.


Коктейль “Забаганка селянина”

100 г узвару із сухофруктів (чорнослив, курага, груші, яблука, не цукрувати)
50 г горілки
1 щіпка кориці
1 чайна ложка коричневого цукру

Спосіб приготування:
Зварити узвар із сухофруктів без цукру з корицею, охолодити. В склянку насипати коричневий цукор і влити узвар з горілкою. Не розмішувати.


Коктейль “Чорний ангел”50 г лікеру “Старий Таллін”
25 г коньяку або бренді
50 г заварної кави (охолодженої)
50 г “Пепсі” або “Кока-коли”
2 кружельця ананасу

Спосіб приготування:
Заварити, процідити та охолодити каву, налити у високу склянку з льодом. Додати лікер, коньяк, “Пепсі” чи “Кока-Колу”. Кружельцями ананасу прикрасити склянку.



Категорія: Кавові коктейлі та десерти | Додав: admin (11.02.2009)
Переглядів: 1699 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гра
Онлайн Плеер
Калькулятор ОнЛайн
Перекладач ОнЛайн

Переводчик онлайн
с на
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Ваша улюблена кава:
Всього відповідей: 495
Друзья сайта
  • Життя та цікаві факти ЖИЗНЬ и ХАК

  • Кулінарні рецепти
  • Афери і Фокуси

  • Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz