Нд, 22.10.2017, 12:53
Приветствую Вас Гість
Главная | Регистрация | Вход
Сайт "під каву"

Головна » Статті » Гарячі рецепти приготування кави

Кава Борджіа

Кава Борджіа

На 4 порції:

- міцна гаряча кава еспрессо

- 2 чашки гарячий шоколад

- 2 чашки збиті підсолоджені вершки

- 1 ч. ложка тертої цедри апельсина

Змішати гарячий шоколад і каву, розлити суміш чотири подогретях кухлі. Зверху покласти збиті вершки і посипати їх тертою апельсиновою цедрою.

Категорія: Гарячі рецепти приготування кави | Додав: admin (12.09.2010)
Переглядів: 1631 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 2
2  
А я віддаю перевагу Рістретто http://coffeeclub.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=84:ristretto&catid=81&Itemid=471

1  
приготовишь

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гра
Онлайн Плеер
Калькулятор ОнЛайн
Перекладач ОнЛайн

Переводчик онлайн
с на
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Ваша улюблена кава:
Всього відповідей: 495
Друзья сайта
  • Життя та цікаві факти ЖИЗНЬ и ХАК

  • Кулінарні рецепти
  • Афери і Фокуси

  • Copyright MyCorp © 2017Безкоштовний хостинг uCoz