Нд, 22.10.2017, 12:46
Приветствую Вас Гість
Главная | Регистрация | Вход
Сайт "під каву"

Головна » Статті » Гарячі рецепти приготування кави

Кава "Індія"

Кава "Індія"

10 чайних ложечок кави,

4 чашки окропу,

4 гвоздики,

1 лимон,

ром,

вершки.

Оскільки кава «Індія» не заварюється, а заливається окропом, помел зерен має бути максимально дрібним. При виборі режиму в жорновій кофемолці використовуйте самий максимальний. Якщо у вас ножна кофемолка, то час помелу займе у вас близько хвилини, залежно від швидкості обертання ножів. Готову каву пересипають в кавник і заливають окропом. Проте температура води має бути близько 90 градусів. Якщо ви заллєте каву киплячою водою, то це зіпсує як смакові якості кави, так і ароматичні. Наполягати каву потрібно приблизно п'ять хвилин. Після цієї кави розливається по чашках, наповнюючи їх на три четвертих. У кожну чашку покласти по гвоздиці і цедру апельсина, заздалегідь натертою на терці. І на завершення, в напій додається їдальня помилкова рому. Кава подається відразу ж. На додаток до неї подаються цукор і вершки.

Категорія: Гарячі рецепти приготування кави | Додав: admin (18.09.2010)
Переглядів: 1379 | Рейтинг: 3.0/2 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гра
Онлайн Плеер
Калькулятор ОнЛайн
Перекладач ОнЛайн

Переводчик онлайн
с на
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Ваша улюблена кава:
Всього відповідей: 495
Друзья сайта
  • Життя та цікаві факти ЖИЗНЬ и ХАК

  • Кулінарні рецепти
  • Афери і Фокуси

  • Copyright MyCorp © 2017Безкоштовний хостинг uCoz