Сб, 16.12.2017, 08:15
Приветствую Вас Гість
Главная | Регистрация | Вход
Сайт "під каву"

Головна » Статті » Гарячі рецепти приготування кави

Кава "Мокко на хмаринці"

Кава "Мокко на хмаринці"

(на 6 порцій)

5 стаканів молока

1 стручок ванілі або 2-3 краплі натурального екстракту ванілі

1/2 стакана свіжозвареної міцної чорної кави

цукор за смаком

3 ст. л. ванільного цукру

110 г несолодкого шоколаду

2/3 стакана збитих вершків

6 паличок кориці

мелений мускатний горіх

Вилийте 3 стакани молока в каструлю. Додайте стручок ванілі (якщо використовуєте його) і поставте каструлю на слабкий вогонь, не доводячи до кипіння. Зніміть каструлю з вогню, дайте наполягати 10 хвилин і вийміть стручок ванілі. Змішайте каву з молоком, що залишилося, у великому вогнетривкому глеку. Додайте цукор за смаком, але стежите, щоб суміш вийшла не дуже солодкою, оскільки знадобиться класти цукор ще і в гаряче молоко. Знову поставте каструлю з молоком на вогонь і додайте ванільний цукор разом з екстрактом ванілі, якщо використовуєте його. Доведіть до кипіння, збавте вогонь. Покладете квадратики шоколаду в молоко. Обережно нагрівайте, помішуючи, поки шоколад не розтане. Вилийте молоко з шоколадом в глечик і збивайте до появи піни. Подавайте у високих кухлях або стаканах із збитими вершками, паличкою кориці і щіпкою мускатного горіха.

Категорія: Гарячі рецепти приготування кави | Додав: admin (22.02.2010)
Переглядів: 2182 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гра
Онлайн Плеер
Калькулятор ОнЛайн
Перекладач ОнЛайн

Переводчик онлайн
с на
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Ваша улюблена кава:
Всього відповідей: 495
Друзья сайта
  • Життя та цікаві факти ЖИЗНЬ и ХАК

  • Кулінарні рецепти
  • Афери і Фокуси

  • Copyright MyCorp © 2017Безкоштовний хостинг uCoz