Сб, 16.12.2017, 08:28
Приветствую Вас Гість
Главная | Регистрация | Вход
Сайт "під каву"

Головна » Статті » Кавові коктейлі та десерти

Кавовий кисіль

Кавовий кисіль

Приготувати міцну каву, за смаком узяти половину або чверть його кількості холодного молока, розчинити в нім крохмаль (приблизно 15-20 г на 0,5 л рідини) і, постійно помішуючи, влити тільки що заварену каву. Коли загусне, зняти з вогню і охладіїть. Цукор покласти за смаком.

Категорія: Кавові коктейлі та десерти | Додав: admin (12.09.2010)
Переглядів: 815 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гра
Онлайн Плеер
Калькулятор ОнЛайн
Перекладач ОнЛайн

Переводчик онлайн
с на
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Ваша улюблена кава:
Всього відповідей: 495
Друзья сайта
  • Життя та цікаві факти ЖИЗНЬ и ХАК

  • Кулінарні рецепти
  • Афери і Фокуси

  • Copyright MyCorp © 2017Безкоштовний хостинг uCoz