Сб, 16.12.2017, 08:27
Приветствую Вас Гість
Главная | Регистрация | Вход
Сайт "під каву"

Головна » Статті » Кавові коктейлі та десерти

Класичний тірамісу

Класичний тірамісу (6 порцій)

Інгредієнти:

200 г сиру Mascarpone або San Millan

250 мл вершків 33-35% жирності

3 яєчних жовтка

150 г цукру

24 бісквітних палички

6 чашок міцної натуральної кави

какао в порошку

3 столових ложки лікеру Disaronno Originale (Amaretto)

Спосіб приготування:

Протягом 5 хвилин збити зливання міксером і поставити в холод. Жовтки збити з цукром, додати сир, збити. Додати збиті вершки і лікер. Збити і поставити в холод. Каву вилити на блюдо, укласти бісквітні палички, щоб просочилася кава (вони не повинні розмокнути). У роз'ємну форму діаметром 20-22 см викласти шар бісквітів, потім - шар крему, зверху посипати рясне какао. Повторити шар (або скільки вийде). Останній шар має бути з крему і какао. Поставити в холод мнінімум на 2 години (краще на ніч). P.s. Можна замінити бісквітні палички готовими бісквітними коржами (3 в упаковці). Кожен корж просочують каві, змішаній з 5-6 столовими ложками лікеру. Далі шар крему, шар какао (рясно - щоб не просвічувався крем). І так наступні 2 коржі. Верхній корж і боки обмазую кремом і посипаю какао.

Категорія: Кавові коктейлі та десерти | Додав: admin (18.09.2010)
Переглядів: 1364 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гра
Онлайн Плеер
Калькулятор ОнЛайн
Перекладач ОнЛайн

Переводчик онлайн
с на
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Ваша улюблена кава:
Всього відповідей: 495
Друзья сайта
  • Життя та цікаві факти ЖИЗНЬ и ХАК

  • Кулінарні рецепти
  • Афери і Фокуси

  • Copyright MyCorp © 2017Безкоштовний хостинг uCoz