Ср, 22.01.2025, 11:45
Приветствую Вас Гість
Главная | Регистрация | Вход
Сайт "під каву"

Головна » Статті » Гарячі рецепти приготування кави

Кава По-австралійськи

Кава По-австралійськи

кава мелена - 2 ст. ложки

вода - 300 г

цедра апельсина - 2 смужки

цедра лимона - 2 смужки

гвоздики - 2-4 бутони

цукор

На дно глека кавоварки укладете цедру апельсина, лимона і гвоздику так, щоб гаряча кава капала на прянощі. Коли кава повністю просочиться через фільтр, злегка струсіть глек, дайте каві трохи настоятися і розлийте в підігріті чашки. Додайте за смаком цукор.

Категорія: Гарячі рецепти приготування кави | Додав: admin (15.03.2009)
Переглядів: 1530 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гра
Онлайн Плеер
Калькулятор ОнЛайн
Перекладач ОнЛайн

Переводчик онлайн
с на
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Ваша улюблена кава:
Всього відповідей: 495
Друзья сайта
  • Життя та цікаві факти ЖИЗНЬ и ХАК

  • Кулінарні рецепти
  • Афери і Фокуси

  • Copyright MyCorp © 2025Безкоштовний хостинг uCoz