Ср, 22.01.2025, 12:00
Приветствую Вас Гість
Главная | Регистрация | Вход
Сайт "під каву"

Головна » Статті » Гарячі рецепти приготування кави

Кава по-ямайськи

Кава по-ямайськи

3 стакани міцної чорної кави

1 апельсин і 0,5 лимона, нарізані тонкими кружечками

3 ст. л. рому

1/3 стакана цукрової пудри

Покласти нарізані цитрусові в сотейник, залити каву і поставити на вогонь. Коли суміш почне закипати, влити в неї ром, всипати цукрову пудру і перемішати. Як тільки цукор розчиниться, відразу ж зняти з плити. Поки кава не остигнула, налити її в склянні стакани або чашки і прикрасити частинками лимону.

Категорія: Гарячі рецепти приготування кави | Додав: admin (27.04.2009)
Переглядів: 1659 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гра
Онлайн Плеер
Калькулятор ОнЛайн
Перекладач ОнЛайн

Переводчик онлайн
с на
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Ваша улюблена кава:
Всього відповідей: 495
Друзья сайта
  • Життя та цікаві факти ЖИЗНЬ и ХАК

  • Кулінарні рецепти
  • Афери і Фокуси

  • Copyright MyCorp © 2025Безкоштовний хостинг uCoz