Сб, 08.02.2025, 20:41
Приветствую Вас Гість
Главная | Регистрация | Вход
Сайт "під каву"

Головна » Статті » Гарячі рецепти приготування кави

Кава із збитим яйцем і мускатним горіхом

Для приготування :яйца - 4 шт. цукор - 4 шт. молоко, холодне - 0,5 л кави, холодне, - 0,5 л мускатні горіхи

Інструкція по приготуванню: Збити яйця з цукром, потім вилити в каві з молоком. Подавати охолодженим в стакані з невеликою кількістю мускатних горіхів.

Категорія: Гарячі рецепти приготування кави | Додав: admin (16.01.2009)
Переглядів: 1368 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гра
Онлайн Плеер
Калькулятор ОнЛайн
Перекладач ОнЛайн

Переводчик онлайн
с на
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Ваша улюблена кава:
Всього відповідей: 495
Друзья сайта
  • Життя та цікаві факти ЖИЗНЬ и ХАК

  • Кулінарні рецепти
  • Афери і Фокуси

  • Copyright MyCorp © 2025Безкоштовний хостинг uCoz