Сб, 08.02.2025, 20:29
Приветствую Вас Гість
Главная | Регистрация | Вход
Сайт "під каву"

Головна » Статті » Гарячі рецепти приготування кави

Кава "Моккачіно"

Кава "Моккачіно"

35 мл кави еспрессо,

20–30 мл рідкого шоколаду,

70 мл молока.

У стакан влити рідкий шоколад, вспінене за допомогою парової трубочки молоко і лише після цього дуже акуратно влити еспрессо. Напій повинен вийти багатошаровим. Можна прикрасити його поверхню рідким шоколадом.

Категорія: Гарячі рецепти приготування кави | Додав: admin (06.02.2009)
Переглядів: 1364 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гра
Онлайн Плеер
Калькулятор ОнЛайн
Перекладач ОнЛайн

Переводчик онлайн
с на
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Ваша улюблена кава:
Всього відповідей: 495
Друзья сайта
  • Життя та цікаві факти ЖИЗНЬ и ХАК

  • Кулінарні рецепти
  • Афери і Фокуси

  • Copyright MyCorp © 2025Безкоштовний хостинг uCoz