Сб, 08.02.2025, 20:37
Приветствую Вас Гість
Главная | Регистрация | Вход
Сайт "під каву"

Головна » Статті » Гарячі рецепти приготування кави

Кава "По-віденськи"

Кава "По-віденськи"

2 чашки гарячої міцної кави

збиті вершки – 1/2 чашки

терта апельсинова цедра – 1 щіпка

кориця – щіпка

мускатний горіх – щіпка.

Розлити каву в чашки, зверху вершки. Прикрасити крихтою з апельсинової цедри, кориці і горіха.

Категорія: Гарячі рецепти приготування кави | Додав: admin (10.02.2009)
Переглядів: 2693 | Рейтинг: 3.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Гра
Онлайн Плеер
Калькулятор ОнЛайн
Перекладач ОнЛайн

Переводчик онлайн
с на
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Ваша улюблена кава:
Всього відповідей: 495
Друзья сайта
  • Життя та цікаві факти ЖИЗНЬ и ХАК

  • Кулінарні рецепти
  • Афери і Фокуси

  • Copyright MyCorp © 2025Безкоштовний хостинг uCoz