Десерт з каппучино (6 порцій) Інгредієнти: 1 куплений кекс (мадера), приблизно 300 г 300 мл гарячої міцної чорної кави 3 ст. л. бренді 1 ст. л. коричневого цукру 100 г шоколаду, тертого 50 г підсмаженого мигдаля, порізаного пластівцями 425 мл жирних вершків Спосіб приготування: Ви можете приготувати цей десерт в порційних чашках для каппучино, а можете укласти все в одну красиву вазу. 1. Порізати кекс на шматки, розкласти половину шматків на дні чашок для каппучино або чайних чашок. Змішати каву, бранді, цукор, побризкати шматки кексу, щоб вони стали соковитими. Посипати зверху третю тертого шоколаду і половиною мигдаля, потім повторити шари. 2. Злегка збити вершки, щоб вони лише тримали форму. Розкласти по чашках вершки і посипати шоколадом, що залишився. Охолоджувати до подачі на стіл. Подавати з блюдцями і чайними ложками.
|