Кава "Індія" 10 чайних ложечок кави, 4 чашки окропу, 4 гвоздики, 1 лимон, ром, вершки. Оскільки кава «Індія» не заварюється, а заливається окропом, помел зерен має бути максимально дрібним. При виборі режиму в жорновій кофемолці використовуйте самий максимальний. Якщо у вас ножна кофемолка, то час помелу займе у вас близько хвилини, залежно від швидкості обертання ножів. Готову каву пересипають в кавник і заливають окропом. Проте температура води має бути близько 90 градусів. Якщо ви заллєте каву киплячою водою, то це зіпсує як смакові якості кави, так і ароматичні. Наполягати каву потрібно приблизно п'ять хвилин. Після цієї кави розливається по чашках, наповнюючи їх на три четвертих. У кожну чашку покласти по гвоздиці і цедру апельсина, заздалегідь натертою на терці. І на завершення, в напій додається їдальня помилкова рому. Кава подається відразу ж. На додаток до неї подаються цукор і вершки.
|